Skip to main content

Book en times gratis sparring med Easyflow Agency

Er du klar til at tage din digitale forretning til det næste niveau?

Måske kigger du ind i at anskaffe en B2B-webshop, udvide din webshop med PIM eller automatisere processer med en integration til dit ERP-system? Eller måske er tiden inde til at få opgraderet din nuværende løsning til en nyere version?

Vi er specialister i e-commerce og vil gerne tilbyde dig et uforpligtende strategimøde, hvor vi i fællesskab får lagt en plan for din digitale forretning samt identificeret de områder, der skal forbedres, og belyst de styrker, der kan bygges videre på.

Få en times uforpligtende rådgivning

Uanset hvor du og din virksomhed befinder jer på den digitale rejse, så vil det give god mening at få et 360 graders tjek af den digitale forretning og set-up.

Med afsæt i den nuværende situation, vil vi kigge nærmere på, hvad du har af udfordringer og behov samt hvilke ønsker du har til det næste skridt.

For at du får mest ud af sparringen, vil vi forud for mødet, tage en kort snak med dig om, hvilke emner du ønsker dykke ned i.

Vores fokusområder er:

  • E-commerce til B2B
  • Product Information Management (PIM)
  • Kunstig intelligens (AI)

Som en del af Consit Gruppen kan vi også hjælpe med løsninger indenfor ERP, CRM, Marketing Automation og Business Intelligence, der varetages af vores søsterselskaber Dynateam, PC-Software, Global Solutions 365 og Ivin Analytics.

Book et strategimøde

Udfyld formularen for at booke en times gratis og uforpligtende sparring.

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler Easyflow Agency dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Back to top