Skip to main content

Kom med ind under vores paraply

Ydelser & Services

Digitale løsninger

Vores primære ambition er, i partnerskab med vores kunder og med udgangspunkt i deres forretning, at skabe fundamentet for digital succes.

Vi bistår derfor gerne med alt lige fra strategi, koncept og design, til den endelige implementering af disse, både som hele digitale løsninger, eller håndplukket for at løse et specifikt behov.

Fra ad hoc mavefornemmelse til prioriterede mål

Strategi

Når du ønsker at skabe digital succes, så kræver det en strategi. Før vi går i løsningsmode stiller vi via workshops, skarpt på:

  1. De digitale muligheder, med udgangspunkt i jeres virkelighed
  2. Jeres nuværende forretning og processer, som kan udnytte de digitale muligheder
  3. Definition af konkrete mål for dine digitale indsatser
  4. En konkret plan og prioritering af dine indsatser

Den grundlæggende ide med dette er at flytte dine beslutninger fra en mavefornemmelse til at flugte med virksomhedens samlede mål, og prioriteret efter de indsatser, der har det største potentiale for forretningen.

Vi eksekverer på kendte og velfunderede platforme

Easyflow Agency har altid haft en strategi om at bygge på best practice. I alle faser af udviklingen, baserer vi vores leverancer på standard platforme.

I UX fasen bruger vi personas og user journeys til fastlæggelse af målgrupper og deres digitale færden. I implementeringsfasen arbejder vi med de nyeste Microsoft.Net teknologier og platforme som Umbraco, Dynamicweb og uCommerce. Frontendmæssigt benytter vi frameworks som Angular og Vue, samt Bootstrap og Foundation, for at få brugergrænsefladerne til at understøtte vores kunders høje krav til interaktion og responsivitet.

For os er et website ikke bare et kønt ansigt

Design/UX/Kreativitet

Hvert projekt starter med at vi sætter os ind i målgruppen og de brugerrejser, som løsningen skal indgå i. Dette er en forudsætning for at skabe en god brugeroplevelse og for at kunden når sine mål med løsningen.

Hvert nyt projekt giver adgang til en helt ny verden af fagviden, marked, forretning og mennesker. Det synes vi er spændende. Og så er vi overbeviste om, at gode brugeroplevelser er en god forretning.

En godt planlagt løsning er spildt uden en ordentlig implementering

Udvikling

Hos Easyflow sammensætter vi et udviklingsteam der passer til din opgave. Vores udviklere har hver deres kompetenceområde, men også bred erfaring der sikrer forståelse og sammenhæng kompetencerne imellem.

Vi fokuserer på stabilitet og ydeevne, men også på at skabe et godt “fundament”, for videreudvikling i et teknologisk landskab i konstant bevægelse.

Få de rigtige værktøjer med hjem

Kurser

Vi afholder jævnligt kurser i SEO og analyse af tracking-data.
Både i grupper, men også 1-on-1 hvor der arbejdes intensivt med jeres eget site, og jeres egne data.

Har vi fanget din interesse

Så tag endelig fat i os

Vi giver gerne en kop kaffe - eller tager en uforpligtende snak på Teams

Back to top