Skip to main content

Bureauet og familien

Det har altid handlet om samarbejde

Det er vores erfaring, at et godt projekt forudsætter et godt samarbejde mellem os, som eksperter i digitale medier, og kunden som ekspert i egen forretning. Og vi kan rigtigt godt lide at samarbejde.

Et projekt starter altid med, at vi mødes og lytter til hinanden. Vi aftaler en tidsplan med regelmæssige team- og kunde check-ins. Og når projektet ender, ender vores relation bestemt ikke. Vi står til rådighed med support og sparring omkring den næste fase. Mange af vores kunder kan vi bryste os af at have serviceret i over 10 år.

Kom endelig forbi

Vi elsker at have gæster, og har altid en kop kaffe parat, også når du kommer uanmeldt.

Vi tager ligeså gerne et møde via Microsoft Teams, hvis det passer bedre.

Medarbejder Morten

CEO Consit Gruppen

Morten Skovby

Medarbejder Kaare

Forretningskonsulent

Kåre Gade Petersen

Rune

CTO

Rune P. Olsen

Vi er en del af en familie

Sammen med vores søsterselskaber i Dynateam, Global Solutions 365, Nordic NDC, IVIN Analytics og PC-Software er vi en del af Consit Gruppen.

Det betyder at ud over webløsninger, har vi stærke kompetencer indenfor

- Økonomi- og virksomhedssystemer (ERP)
- Salgs- og marketingsystemer (CRM)
- Sags- og dokumenthåndteringssystemer (ESDH)
- Business Intelligence løsninger (BI)
- Kunstig intelligens (AI)

Tilsammen har vi mere end 300 kunder indenfor de forretningsområder, som gruppen fokuserer på. Og sammen kan vi levere løsninger, der samler virksomhedernes data fra f.eks. ERP- og CRM-systemet og præsenterer det for brugerne effektivt og brugervenligt i en moderne webshop.

Som certificeret Microsoft Solutions Partner, tilbyder vi markedets bedste softwareprodukter og vores konsulenter er blandt de dygtigste og mest erfarne i branchen med en unik faglig ekspertise og forretningsforståelse.

Læs mere om Consit Gruppen her

Interesseret i en webløsning?

Kontakt os for at få en uforpligtende snak.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler Easyflow Agency dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Back to top