Skip to main content

Webinar | On-demand

Kunstig intelligens - Hvordan kan det anvendes i din virksomhed?

Udviklingen af ny teknologi går hurtigt. I den seneste tid er der sket meget med udbredelsen af AI (kunstig intelligens), og nye værktøjer gør det nemmere at bygge AI-modeller og opsætte automatiserede processer i samspil med virksomhedernes forretningssystemer.

Alle taler om kunstig intelligens og mulighederne for anvendelse er mange. Undersøgelser viser dog samtidig, at mange virksomhedsledere har svært ved at gennemskue, hvordan de helt konkret kan anvende og drage nytte af kunstig intelligens i lige præcis deres virksomhed.

Vi vil gerne forsøge at bidrage til denne forståelse og afholder derfor en webinarrække, hvor vi bringer anvendelsen af kunstig intelligens ned på et helt lavpraktisk niveau, uden for meget fokus på teknologi og smarte ord.

På webinarene vil vi vise et antal konkrete eksempler fra det virkelige liv på, hvordan virksomheder anvender kunstig intelligens i dagligdagen til at optimere processer i forskellige funktioner i virksomheden.     

På det første webinar i rækken vil vi blandt andet præsentere dig for nedenstående konkrete eksempler på, hvordan virksomheder har anvendt kunstig intelligens til at effektivisere deres forretning:

  • Hvordan AI og automatiseringer kan hjælpe dig hurtigere igennem budgetteringsfasen.
  • Hvordan du kan automatisere jeres rykkerprocedure, så notifikationer om opfølgning udsendes automatisk til relevante medarbejdere på baggrund af en status fra økonomisystemet.

  • Hvordan du kan bruge AI til at analysere billeder af fx defekte produkter med henblik på at identificere en årsag til reklamation.
  • Hvordan du kan automatisere et tilbuds flow på tværs af forskellige systemer fx webshop, CRM-system, økonomisystem for at ende ud med det store overblik i form af en daglig rapportering.

Vil du høre mere?

Få en snak med os om e-commerce og AI. 

 

Kåre Gade Petersen
Forretningskonsulent

+45 2637 7914
Back to top