Skip to main content

Webinar | On-demand

Kunstig intelligens – Hvordan kan det anvendes i din virksomhed?

Udviklingen af ny teknologi går hurtigt. I den seneste tid er der sket meget med udbredelsen af kunstig intelligens (AI), og nye værktøjer gør det nemmere at bygge AI-modeller og opsætte automatiserede processer i samspil med jeres forretningssystemer.

Alle taler om kunstig intelligens og mulighederne for anvendelse er mange. Undersøgelser viser dog samtidig, at mange virksomhedsledere har svært ved at gennemskue, hvordan de helt konkret kan anvende og drage nytte af kunstig intelligens i lige præcis deres virksomhed.

Med vores webinarrække om kunstig intelligens, vil vi gerne bidrage til denne forståelse og bringe anvendelsen af kunstig intelligens ned på et lavpraktisk niveau.

AI-drevet CRM: Vil du optimere din salgspipeline og øge dit salg?

Se webinaroptagelsen fra den 15. maj 2024 og få idéer til, hvordan du kan komme i gang med at anvende AI i din virksomhed.

På 30 minutter fortæller vi, hvordan du kan udvide dit CRM-system med AI-funktionalitet, så du får en kraftfuld salgsløsning, der kan effektivisere din salgsproces.

Vi viser, hvordan AI kan styrke din pipeline, automatisere opfølgning, kvalificere leads og identificere mersalgs- og krydssalgsmuligheder med det resultat, at vejen til et salg bliver kortere og du får mere tid til at skabe stærkere kunderelationer og lukke salg.

Vil du høre mere?

Få en snak med os om e-commerce og AI. 

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top