Skip to main content

Webinar | On-demand

Den digitale kunderejse

Fra produktdata til skræddersyet checkout flow

Ønsker du at levere forbløffende gode produktoplevelser og begynder din omverden at kræve, at du leverer struktureret produktdata og optimerer din produktoplevelse overalt?

Så hvordan kan du få fuld kontrol over dine produktdata og starte kunderejsen direkte fra din virksomhed? Nøglen til at styrke distributionen af dine produkter får du ved hjælp af en moderne eCommerce løsning.

Bliv inspireret af PLUS

Se webinaroptagelsen fra 14. december 2023, hvor vi i samarbejde med DynamicWeb satte fokus på, hvordan du kan få fuld kontrol over dine produktdata og starte kunderejsen direkte fra din virksomhed

Måske er tiden inde til at din virksomhed får en webshop, der sælger direkte til slutkunden? Løsningen kan også være en webshop, der driver salget videre til en forhandlers webshop, eller en kombination, som PLUS har valgt til deres webshopløsning.

På webinaret dykker vi ned i PLUS’ digitale rejse og tager en snak med Jesper Godsk Nielsen fra PLUS om, hvilke overvejelser der ligger bag deres webshop og det tilpassede checkout flow, som både understøtter et salg hos forhandlere og direkte salg til slutkunden.

Hør blandet andet, hvordan du åbner en B2C-webshop uden at komme i konflikt med dine øvrige salgskanaler.


Varighed
: Ca. 40 minutter

Oplægsholdere:

Michael Beisner, Partner Sales Manager hos DynamicWeb

Kåre Gade Petersen, Forretningskonsulent og salgsansvarlig hos Easyflow Agency

Jesper Godsk Nielsen, Marketing og eCommerce ansvarlig hos PLUS

 

Webinar on-demand

Udfyld formularen for at få adgang til webinaroptagelsen.

PLUS kundecase

Se, hvordan PLUS gik fra en ældre custom-løsning til en ny e-handelsløsning, der er bygget på en standard DynamicWeb platform med en Swift skabelon.

Vil du høre mere?

Få en snak med os om e-commerce og AI. 

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top