Skip to main content

28. juli 2022

Søg tilskud til privat rådgivning

Mangler du inspiration eller basal viden i forhold til at komme i gang eller videre med digital omstilling, automatisering eller e-handel?

 

Mandag den 29. august 2022 kl. 9 åbner en ny SMV:Digital pulje, hvor du kan søge om et tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at tage næste digitale skridt.

Tilskuddet på 25.000 kr. er særligt for dig, der oplever udfordringer i forbindelse med at tage det næste digitale skridt.

Måske mangler du inspiration eller basal viden i forhold til at komme i gang eller videre med en digital omstilling inden for et specifikt område eller ved hjælp af en ny teknologi?

Det kan også være, at du oplever udfordringer i forbindelse med opstart eller initial/basal drift af din virksomheds webshop og online salg, hvor du har brug for at finde de rette løsninger på disse udfordringer sammen med en rådgiver.

 

Eksempler på e-handelsprojekter

  • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger.
  • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik
  • Besøgsdataanalyse, konverteringsoptimering, Business Intelligence
  • Produktkonfiguration, chat og anden specialudvikling for e-handel

Læs mere om SMV:Digital puljen

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er en tilskudsordning målrettet små og mellemstore virksomheder, der kan søge tilskud til privat rådgivning til digitale projekter – fx digital omstilling og e-handel.

Har din virksomhed tidligere deltaget i et SMV:Digital projekt, kan du frit ansøge igen, hvis projektet er afsluttet og afrapporteret.

Læs mere om SMV:Digital

Skal vi hjælpe dig?

Easyflow Agency er godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, og kan tilbyde dig både rådgivning samt gratis hjælp til at få udarbejdet din ansøgning.

Tilskuddene fordeles efter først til mølle-princippet, så du skal have din ansøgning klar, når en pulje åbner.

Book et møde

Vi giver gerne en kop kaffe - eller tager en uforpligtende snak på Teams.

Back to top