Skip to main content

Shopify vs. Shopify Plus -
Hvad skal du vælge til din virksomhed?

Shopify er en af de mest populære platforme indenfor e-handel til virksomheder i alle størrelser.

Det skaber dog en del forvirring, at Shopify findes i flere udgaver. For hvad er forskellen på "alm” Shopify og ”Shopify Plus”, og hvilken udgave skal man vælge? Det prøver vi at give svar på i denne artikel.

Shopifys e-handels platform giver brugeren adgang til funktioner, der gør det nemt at varetage virksomhedens online salg. Shopify tilbyder også produktet ”Shopify Plus”, der kan beskrives som en avanceret udgave af de normale Shopify-løsninger – Shopify Plus henvender sig hovedsageligt til større virksomheder med stor omsætning, samt B2B salg.

Funktioner i Shopify vs. Shopifys Plus

Shopify: 

  • Ubegrænsede produkter
  • Flere salgskanaler (online butik, sociale medier, markedspladser)
  • Integrerede betalingsgateways
  • Temaer og skabeloner
  • Marketing- og analyseværktøjer

Shopify Plus:

  • Alle Shopify-funktioner
  • Avancerede rapporterings- og analyseværktøjer
  • Tilpassede funktioner og API-adgang
  • B2B salg funktioner
  • Højere transaktionsgrænser
Opsummering

Shopify og Shopify Plus er begge populære e-handelsplatforme, men de adskiller sig fra hinanden på flere områder. Shopify tilbyder ubegrænset lagerplads, produkter og adgang til forskellige salgskanaler med integrerede betalingsløsninger. Platformen indeholder også temaer, skabeloner og værktøjer til marketing og analyse.

Shopify Plus omfatter alle de grundlæggende funktioner i Shopify og går et skridt videre for at imødekomme behovene hos større virksomheder. Med Shopify Plus får din virksomhed adgang til avancerede rapporterings- og analyseværktøjer, ligesom der er mulighed for tilpasse forskellige funktioner. Shopify Plus indeholder også funktioner til B2B og højere transaktionsgrænser, hvilket gør produktet velegnet til virksomheder med en betydelig transaktionsvolumen, der har komplekse krav til deres e-handels løsning, eller som opererer indenfor B2B segmentet.

Sammenfattende tilbyder Shopify Plus en mere omfattende og skræddersyet løsning for større virksomheder, mens Shopifys standard løsninger passer godt til mindre virksomheder, der har mere basale behov til deres e-handelsplatform.

Shopify priser

Basic: 225 DKK pr. måned + 2,1 % transaktionsgebyr.

Standard: 640 DKK pr. måned + 1,8 % transaktionsgebyr.

Avanced: 2.750 DKK pr. måned + 1,6 % transaktionsgebyr.

Plus: Starter fra 17.500 DKK pr. måned+1,3% transaktionsgebyr

Bemærk - Transaktionspriserne forudsætter man bruger Shopifys egen betalingsgateway.

Hvad skal du vælge?

Shopify er en alsidig og brugervenlig platform, der imødekommer e-handelsvirksomheder i alle størrelser. Alt fra små sælgere, der lige er begyndt, til større mærker der gør brug af forskellige salgskanaler. Platformen gør det nemt at oprette en professionel webshop med tilpassede temaer, branding, domænenavne. Derudover tilbydes der 24/7 support, ligesom du får adgang til marketings værktøjer og analyser.

Mens mange af disse virksomheder vil have brug for at opgradere deres Shopify-planer, når de vækster, er skiftet til Shopify Plus noget helt andet.

Shopify Plus er ikke bare en top-tier Shopify løsning. Det er en software, der henvender sig til store virksomheder med højere omsætning- og salgsvolumen. Kort sagt: Hvis du ikke genererer millioner af kroner i årlig omsætning, bør du holde fast i en traditionel Shopify-plan, indtil din virksomhed oplever yderligere vækst. Eller kigge i andre baner, såsom en DynamicWeb-løsning, der også kommer med funktionalitet til B2B virksomheder. Eller en Umbraco løsning, der bygges til din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

Når du som ”nybegynder” opretter din Shopify-webshop, kan du forvente en beskeden indlæringskurve. Platformen kræver ikke tidligere teknisk eller kodningsmæssig ekspertise. Som nybegynder får du god støtte fra Shopifys mange kanaler, hvor du kan stille spørgsmål og få løst dine problemer. Support tilbydes via e-mail, chat, telefon og Shopifys omfattende online hjælpecenter. Shopify er derfor et rigtig godt værktøj til nyopstartede B2C virksomheder.

Shopify er en komplet e-handelsplatform, der giver dig mulighed for at starte, vækste og administrere din virksomheds webshop. Den er hostet, og der er tre forskellige prisniveauer at vælge imellem. Shopify Plus er derimod et e-handelssystem designet til virksomheder med høj omsætning eller med fokus på B2B salg, hvor de standard Shopify løsninger ikke er tilstrækkelige.

Hvis din årlige omsætning har overskredet 6 mio. kroner, er det sandsynligvis tid til at opgradere din løsning. Shopify Plus tilbyder mere fleksibilitet, supportmuligheder og tilladelser til din virksomheds webshop, hvilket gør det til et fremragende valg for virksomheder, der har brug for adgang til ressourcer, der kan understøtte højere vækstniveauer og omsætning.

Hvis din virksomhed primært er afhængig af online salg, kan Shopify være en fremragende løsning. Platformen giver mulighed for et ubegrænset antal produkter i din webshop, og gør det nemt at spore lagerbeholdningen. Derudover er platformens ”træk-og-slip-website-opbygger” meget brugervenlig, så du selv kan oprette en professionel udseende hjemmeside, uden at skulle ansætte en designer.

Interesseret i en Shopify webshop? 

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top