Skip to main content

Webinar fra 31. maj 2023

Sådan fik PLUS mere frihed med en standardløsning

Er du træt af at skulle kontakte en programmør hver gang, du ønsker at foretage ændringer på din e-handelsløsning? Så se vores webinar fra onsdag den 31. maj 2023 on-demand.

Jesper Godsk Nielsen fra PLUS vil dele sine erfaringer med at opnå mere frihed i deres e-handelsforretning ved at skifte fra en ældre custom-løsning til en ny standardiseret e-handelsløsning med custom-tilpasninger i DynamicWeb Swift. Du vil få en dybere forståelse af, hvorfor standardiserede løsninger kan give dig mere fleksibilitet og effektivitet, og hvordan du kan implementere dem i din egen virksomhed.

På webinaret vil du lære mere om, hvordan DynamicWeb Swift kan hjælpe dig med at skabe en brugervenlig webshop med gængs funktionalitet, der giver dig mulighed for at foretage ændringer uden at skulle have fat i en programmør.

Vi vil give dig et indblik i hele implementeringsrejsen og overgangen fra en custom-løsning til en standardiseret løsning, og dele vores viden om de mange muligheder, du får med DynamicWeb Swift.

Få adgang til webinaret

PLUS kundecase

Se, hvordan PLUS gik fra en ældre custom-løsning til en ny e-handelsløsning, der er bygget på en standard DynamicWeb platform med en Swift skabelon.

Back to top