Skip to main content

Fremtiden er digital

Ny teknologi åbner for nye muligheder

Med lanceringen af DynamicWeb 10 introducerer DynamicWeb en række nye teknologier til deres webplatform for at gøre den klar til fremtiden.

MACH er en standard, der beskriver en åben, agil og "best-of-breed" arkitektur.

Her understøttes en sammensættelig udskiftelig løsning, hvor hver komponent er plug-and-play, skalerbar, udskiftelig og som kontinuerligt forbedres gennem agil udvikling for at imødekomme skiftende behov hos kunderne.

Denne åbne arkitektur er et skifte væk fra de mere traditionelle og lukkede monolitiske suiter.

 

MACH - et paradigmeskift

Overgangen til en moderne MACH-baseret arkitektur repræsenterer et betydeligt paradigmeskift for DynamicWeb.

Det betyder, at den nye DynamicWeb 10-platform er sammensættelig og kan implementeres som en "Composable Commerce Suite" eller "best-of-breed" løsning ved at bruge enten de færdiglavede komponenter, der tilbydes af DynamicWeb, eller ved at bruge tredjeparts teknologier, der specifikt imødekommer dine krav.

Uanset hvilken metode du foretrækker, kan du være sikker på, at DynamicWeb 10-platformen er klar til fremtiden og i stand til at skalere og vokse med din virksomhed. Du får en ubegrænset frihed for dig til at udvikle den rette e-handelsplatform til din virksomhed.

Læs mere om fordelene ved DynamicWeb 10 

Hvad står MACH for?

Micro services: Individuelle dele af forretningsfunktionalitet, der er uafhængigt udviklet, implementeret og administreret.

API First: Alt funktionalitet eksponeres gennem en API.

Cloud Native SaaS: Udnyttelse af cloud fordele som opbevaring og hosting samt elastisk skalering og automatisk opdatering.

Headless: Frontend-præsentationen er afkoblet fra backend-logik og -kanal, programmeringssprog og er framework-agnostisk.

Hvordan kan MACH understøtte din virksomhed?

For beslutningstagere kan tempoet af digitale forandringer gå ekstremt hurtigt. Som virksomhed skal du handle, reagere og skalere hurtigere end nogensinde før, hvilket kræver tilpasning i din IT-infrastruktur.  

MACH-arkitekturen og brugen af principperne bag den kan hjælpe med at sikre, at du er forberedt på fremtiden, og hurtigt og effektivt kan tilpasse dig disse ændringer. 

Interesseret i DynamicWeb 10?  

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top