Skip to main content

Kendte problemstillinger ved integrationer

Fra ERP til webshop: Løsninger til at overvinde dine dataudfordringer 

Integrering af systemer som Enterprise Resource Planning (ERP) med din online butik er en vigtig del af at opnå operationel effektivitet og give dine kunder den bedst mulige oplevelse. Men i jagten på at forbinde disse vigtige systemer støder mange virksomheder på kendte udfordringer, når det kommer til at modtage og behandle data fra ERP til en shop. Lad os kigge nærmere på et par af disse udfordringer og vigtigst af alt, hvordan vi har løst dem.

Udfordring 1: Dataformat inkompatibilitet

En af de mest almindelige problemer er inkompatibilitet mellem dataformatet i din ERP og din webshops system. ERP-systemer bruger ofte komplekse formater, mens webshops kræver mere strukturerede data. Dette kan føre til fejl i dataoverførsel, og problemer med at opdatere produkter og priser på din webshop.

 

Løsning: Data transformation og mappings

For at løse dette problem anvender vi data transformering og mappingsværktøjer. Disse værktøjer oversætter data fra ERP-format til et webshop-venligt format, så informationen kan flyde jævnt mellem de to systemer. Dette sikrer, at dine produkter og deres data altid vises korrekt på din webshop.

Ikke kompatibelt data
Synkronisering

Udfordring 2: Hyppige opdateringer

ERP-systemer indeholder ofte store mængder data, der konstant ændres. Dette kan skabe udfordringer i forhold til at opdatere produktinformation på din webshop i realtid. Manuelle opdateringer er tidskrævende og kan føre til forsinkelser og fejl.

 

Løsning: Automatiserede synkroniseringer

For at håndtere dette problem implementerer vi automatiserede synkroniseringer mellem ERP og webshop. Dette gør det muligt for data at blive opdateret i realtid, hvilket sikrer, at produktinformation altid er opdateret på din hjemmeside. Dine kunder vil f.eks. altid se de seneste priser og lagertal.

Udfordring 3: Datavolumen og ydeevne

ERP-systemer kan håndtere store mængder data, hvilket kan belaste din webshops ydeevne, især under spidsbelastninger såsom kampagner og tilbud. Dette kan føre til langsom indlæsning af sider og dermed en dårlig brugeroplevelse.

 

Løsning: Optimering og skalering

For at løse dette problem implementerer vi optimeringsstrategier og skaleringsløsninger. Dette sikrer, at din webshop kan håndtere selv de største datamængder uden at miste hastighed og ydeevne. Dine kunder vil have hurtige sidevisninger og gnidningsfrit handelsflow, uanset hvor travlt der er.

Store datamængder

Løsningerne der fører til succes

Integreringen af ERP til en shop kan have sine udfordringer, men med de rette løsninger og ekspertise kan disse udfordringer overvindes. Vi har hjulpet talrige virksomheder med at opnå en problemfri integration, der giver dem kontrol over deres data og en effektiv online tilstedeværelse.

Hvis du også oplever udfordringer med dataintegration, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om vores ekspertise inden for integrationer, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at trives i den digitale verden.

Vil du vide mere? 

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top