Skip to main content

Kendte problemstillinger ved integrationer med PIM

Fra ERP til PIM: Løsninger til at overvinde dine dataudfordringer 

Integrering af systemer som Enterprise Resource Planning (ERP) med din online butik er en vigtig del af at opnå operationel effektivitet og give dine kunder den bedst mulige oplevelse. Men i jagten på at forbinde disse vigtige systemer støder mange virksomheder på kendte udfordringer, når det kommer til at modtage og behandle data fra ERP til en shop. Her vil vi kigge nærmere på et par af disse udfordringer, og hvordan Product Information Management (PIM) kan hjælpe med at løse dem.

Udfordring 1: Dataformat Inkompatibilitet

En af de mest almindelige problemer er inkompatibilitet mellem dataformatet i din ERP og din webshops system. ERP-systemer bruger ofte komplekse formater, mens webshops kræver mere strukturerede data. Dette kan føre til fejl i dataoverførsel og problemer med at opdatere produkter og priser på din hjemmeside.

 

Løsning: Data Transformation og Mappings med PIM

For at løse dette problem anvender vi data transformationsteknikker og mappingsværktøjer med PIM. Disse værktøjer oversætter data fra ERP-format til et webshop-venligt format og sørger for, at produktinformationen er korrekt struktureret. PIM fungerer som en centraliseret hub, der hjælper med at opretholde ensartede data.

inkompatible data 2
Hyppige opdateringer

Udfordring 2: Hyppige opdateringer

ERP-systemer indeholder ofte store mængder data, der konstant ændres. Dette kan skabe udfordringer i forhold til at opdatere produktinformation på din webshop i realtid. Manuelle opdateringer er tidskrævende og kan føre til forsinkelser og fejl.

 

Løsning: Automatiserede synkroniseringer med PIM

Med PIM kan du implementere automatiserede synkroniseringer mellem ERP og webshop, hvilket gør det muligt for data at blive opdateret i realtid. PIM fungerer som et bindeled, der sikrer, at produktinformation altid er opdateret på din hjemmeside. Dine kunder vil altid se de seneste priser og tilgængelighed.

Udfordring 3: Datavolumen og ydeevne

ERP-systemer kan håndtere store mængder data, hvilket kan belaste din webshops ydeevne - især under trafikspidser. Dette kan føre til langsom indlæsning af sider og dårlig brugeroplevelse.

 

Løsning: Optimering og skalering med PIM

Med PIM kan du implementere optimeringsstrategier og skaleringsløsninger, der sikrer, at din webshop kan håndtere selv de største datavolumener uden at miste hastighed og ydeevne. Dine kunder vil have en hurtig og problemfri oplevelse, uanset hvor travlt det er.

Skalering

Løsninger der fører til succes

Integreringen af ERP til en shop kan have sine udfordringer, men med de rette løsninger og ekspertise kan disse udfordringer overvindes. PIM fungerer som en central komponent i denne proces ved at hjælpe med at administrere og optimere produktinformationen.

Hvis du også oplever udfordringer med dataintegration, og ønsker at inkludere PIM i din løsning, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om vores ekspertise inden for integrationer, og hvordan PIM kan forvandle din virksomheds datastyring og digital tilstedeværelse.

Har du brug for hjælp til systemintegrationer? 

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler Easyflow Agency dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Back to top