Skip to main content

E-commerce er en kompleks verden

- Vi hjælper dig med at forenkle det

I en verden, hvor forretningsmodeller konstant udvikler sig, er det afgørende for virksomheder at være agile og i stand til at tilpasse sig kundernes krav og behov. En central del af dette er at have en velfungerende e-handelsplatform, der kan integreres med alle salgskanaler og skabe en problemfri købsoplevelse for kunderne.

For at forblive relevant og konkurrencedygtig skal du som virksomhed implementere en samlet forretningsmodel, der forbinder alle dine salgskanaler. Dette kræver et højere niveau af planlægning, håndtering og udførelse af kunderejsen, produktinformationsstrategien og indholdsleveringen.

At skabe et succesfuldt og bæredygtigt websted, der kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkelighed, kræver en fleksibel, skalerbar og moderne IT-løsning.

Som svar på disse udfordringer har DynamicWeb lanceret den nye DynamicWeb 10.

Simplificer e-handel med en komponerbar løsning

DynamicWeb 10

DynamicWeb 10 er PIM, e-handel, Marketing og CMS i én kraftfuld løsning med standard integrationer til Microsoft Dynamics ERP.

Skab en "omnichannel" B2B-, B2C- eller D2C-handelsoplevelse ved hjælp af et moderne MACH-baseret program, og få en løsning, der passer til jeres behov.

Sådan kan DynamicWeb strømline og understøtte din forretning

CMS, e-handel, PIM og marketing i én grænseflade reducerer kompleksiteten og sænker de samlede ejeromkostninger.

Hurtigere og mindre risikabel implementering med indbygget integration til Microsoft ERP som D365 F&O, BC, NAV og AX.

Hurtig implementering med Swift og standard designskabeloner, der er bygget ud fra "best practice" princippet. 

"API-First" applikation der understøtter headless implementation og adskillelse af frontend og backend gennem API'er.

Cloud giver mulighed for automatisk skalering og versionsfri opdateringer, så du  kan gå til den nyeste version uden at det skal udvikle sig til et større opgraderingsprojekt.

CMS og e-handel er det perfekte makkerpar til at understøtte brandet handel og giver dig mulighed for at køre B2B, B2C og D2C i én samlet løsning.

Vælg den rette strategi

Traditionelt set har din virksomhed været begrænset til at vælge mellem en "best-of-suite" eller "best-of-breed" strategi. Begge strategier har deres fordele og ulemper.

Forskellene på de to strategier er dog store, og overgangen fra en "best-of-suite" til "best-of-breed" kan være en lang og vanskelig proces, der enten kræver en komplet omstrukturering eller en langsom og gradvis udskiftning af tjenester fra suiter.

DynamicWeb 10 udfylder kløften

Ved at introducere en tredje hybrid mulighed, en Composable Commerce Suite, kan DynamicWeb 10 gøre denne rejse og dermed beslutningen meget enklere.

Du kan gøre brug af enkelheden i "best-of-suite" uden at begrænse dine muligheder for at udforske "best-of-breed".

  • Start med en "best-of-suite"-tilgang for at mindske risikoen.

  • Anvend indsigt fra virkelige brugere af applikationen til at tage velinformerede beslutninger.

  • Skift komponenter i suiten med "best-of-breed" software efter eget valg, og forbinde det gennem DynamicWeb API'er.

 

 

Med andre ord, hvis du ikke er helt klar til at forpligte din virksomhed til én bestemt strategi, giver DynamicWeb dig friheden til at være fleksibel.

Du kan begynde med en forenklet, konkurrencedygtig sammensættelig suite-løsning. Og efterhånden som din virksomhed vækster og du får behov for at skalere, kan du tilføje den nødvendige teknologi.

Denne tilgang udgør en stærk case for en bred vifte af brugere - fra mellemstore til store virksomheder, der er i de tidlige stadier af udviklingen af deres digitale modenhed, til etablerede virksomheder, der har brug for en stabil platform til at køre et komplekst økosystem af teknologier.

Drøm stort - begynd småt

Med DynamicWeb kan du vælge de teknologidele, som du har brug for, og ikke når dit budget dikterer det.

Nyd fordelene ved de kraftfulde out-of-the-box funktioner og bevæg dig hurtigt fremad.  

Interesseret i DynamicWeb? 

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top