Skip to main content

DynamicWeb 10

 - Styrk din virksomheds online tilstedeværelse 

I en verden præget af konstant forandring er det afgørende for din virksomhed, at du vælger den rette e-handelsplatform. 

Er du interesseret i en løsning, der er moderne og fremtidssikret, og som kan vokse i takt med din virksomhed? Så tag et nærmere kig på den nyeste udgave af den populær webplatform fra DynamicWeb.

 

Hvorfor DynamicWeb 10?

DynamicWeb 10 er en cloud-baseret webplatform, der samler de fire essentielle værktøjer: PIM (Product Information Management), eCommerce, CMS (Content Management System) og marketing i én kraftfuld Commerce Suite.

Med integration til Microsoft Dynamics ERP og en moderne fleksibel brugergrænseflade tilbyder vi en omfattende løsning til virksomheder, der ønsker at optimere deres digitale tilstedeværelse og levere professionelle e-handelsoplevelser. 

4 værktøjer i én løsning

I DynamicWeb 10 får du alle de nødvendige værktøjer, så du nemt kan administrere indhold til flere brands, hjemmesider og sprog uden at skulle skifte mellem applikationerne. 

DynamicWeb PIM: En central kilde til produktdata, der giver dig mulighed for at konsolidere og validere data, og problemfrit publicere dem til din webshop, markedspladser, portaler og kataloger.

DynamicWeb eCommerce: En skalerbar B2B, B2C og D2C e-handelsplatform, der understøtter multisprog, valutaer og butikker. 

DynamicWeb CMS: En moderne, skalerbar og brugervenlig CMS, der understøtter kraftfulde oplevelser på tværs af platforme.

DynamicWeb Marketing:
Opbyg og automatiser e-mailkampagner, tilbud og flows, og engager dine kunder med konsistente beskeder før og efter køb.
 
 

Fordelene ved integreret PIM

DynamicWeb PIM er en integreret del af DynamicWeb Commerce Suite. Det betyder, at al funktionalitet allerede er på plads, og der er ingen grund til at lave tidskrævende og dyre integrationer.

Du vil desuden opleve den langsigtede fordel ved at have hele din e-handelsmotor kørende på den samme platform.

Læs mere om DynamicWeb PIM

Nyt i DynamicWeb 10

En forbedret brugeroplevelse

I DynamicWeb 10 er det ikke blot platformstrukturen, der er blevet ændret, men også brugeroplevelsen er blevet redesignet og optimeret.

Dette inkluderer en helt ny brugergrænseflade (UI), der skaber en forbedret oplevelse med fokus på et bedre overblik og styrkede funktioner til redigering.

  • Optimeret menu med forbedret struktur og overblik
  • Ny visuel editor, der gør det nemt at oprette nyt indhold
  • Inline redigering
  • Virksomhedstilpasset adgangsstyring
  • Fuld ændringslog og mulighed for gendannelse

Med DynamicWeb 10 har du alt samlet i én brugergrænseflade. Dette gør det nemmere og mindre tidskrævende at foretage daglige ændringer og opdateringer.

Kraftfulde integrationsmuligheder

Forudbyggede forbindelser til Microsoft Dynamics ERP
Tilslut dit Microsoft Dynamics ERP-system og få adgang til vigtige produkt-, kunde- og ordredata. Udnyt forretningslogik som lagerbeholdning, kundepriser, kundehovedbog og meget mere til at skabe den bedst mulige kundeoplevelse.

Odata-connector
Få forbindelse til enhver Odata-applikation, herunder D365 Business Central og Finance & Operations/Supply Chain Management, via den generiske Odata-connector.

Dataintegration
Integrer nemt data fra kilder som Excel, CSV og XML med den kraftfulde SQL-baserede dataintegrationsmotor.

Fleksibel frontend-implementering

Headless: Oplev frihed og fleksibilitet til at bygge lige hvad du ønsker. Adskil indhold og frontend gennem API'er, og brug den implementeringsstak du foretrækker (React, Vue, Webkomponenter osv.).

Core:
Serverside-rendering med Razor-templates og implementering baseret på DynamicWeb-skabeloner.

DynamicWeb Swift: 
Swift er DynamicWebs eget værktøj til front-end design. Det giver dig nemme og intuitive standard-skabeloner med en visuel editor, der gør indholdsoprettelse hurtig og sjov. Swift sikrer flotte designs og høj performance, samtidig med at det reducerer risiko og udviklingstid.

Interesseret i DynamicWeb? 

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top