Skip to main content

Automatiserede arbejdsgange

Optimer din virksomheds dataflow

I en moderne virksomhed er effektivitet og hastighed afgørende for succes. En af de mest afgørende faktorer for at opnå dette er at få systemer til at snakke sammen og levere data til hinanden hurtigt og nemt. Det er her, automatiserede arbejdsgange kommer ind i billedet. I denne artikel vil vi udforske, hvordan du kan optimere dit dataflow ved at integrere følgende elementer: ERP, shop, PIM og leverandører.

ERP til shop: Spred samarbejdet

Din ERP (Enterprise Resource Planning) software er hjertet i din virksomheds håndtering af data. Ved at forbinde ERP til din online butik, kan du automatisere processer som ordrehåndtering, lagerstyring og fakturering. Dette minimerer eller helt eliminerer manuel indtastning, og reducerer dermed risikoen for fejl. Dine kunder vil opleve en gnidningsfri købsoplevelse, og du kan fokusere mere på vækst og strategisk planlægning.

Dataflow
Stock Level

Shop til ERP: Oprethold den opdaterede lagerstatus

For at sikre din online butik altid viser korrekt lagerstatus, skal du have en tovejsintegration mellem din shop og din ERP. Når en kunde placerer en ordre, opdateres lagerstatus automatisk i din ERP. Ligeledes kan "offline ordrer" også nedskrive lagertallet, hvilket naturligvis skal opdateres på webshoppen. Dette forhindrer over-salg og skuffede kunder, hvilket er afgørende for din virksomheds omdømme og kundeloyalitet.

ERP til PIM: Centraliser produktinformationen

Produktinformation er værdifuld for både dine medarbejdere og kunder. Integrer din ERP med et PIM (Product Information Management) system for at centralisere og vedligeholde produktdata. Dette gør det lettere at opdatere produktbeskrivelser, priser og billeder ligesom det sikrer en ensartet information på tværs af alle salgskanaler.

Centralise information
Data collection

Leverandør til PIM: Effektiv dataindsamling

For at sikre din PIM altid er opdateret med de nyeste produkter og oplysninger, kan du automatisere dataindsamlingen fra dine leverandører. Dette sparer tid og ressourcer ved at fjerne behovet for manuel dataindtastning og sikrer, at dine kunder altid har adgang til det mest aktuelle udvalg af produktinformationer.

PIM til shop og shoppingkanaler: Del information bredt

Endelig er det vigtigt at dele dine produktdata bredt med din online butik og forskellige shoppingkanaler som Amazon, eBay og Google Shopping. Automatiseret dataudveksling fra din PIM til disse kanaler sikrer, at dine produkter når ud til en bredere målgruppe, og øger dine chancer for salg. Denne deling kan ske så tæt på "realtime" som muligt, og det vil derfor altid være sidste nye version af data der vises på kanalen (afhængig af opsætningen på den enkelte kanal).

Konklusion

I dagens konkurrenceprægede marked er automatiserede arbejdsgange afgørende for at opnå operationel effektivitet og levere en førsteklasses kundeoplevelse. Ved at integrere dine ERP, shop, PIM og leverandører kan du optimere dit dataflow og din virksomhed til vækst og succes.

Hvis du ønsker at udforske automatiserede arbejdsgange yderligere og implementere dem i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder med at opnå en solid dataintegration og optimere arbejdsprocesser.

Kan vi hjælpe med at automatisere dine arbejdsgange?

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler Easyflow Agency dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Back to top