Skip to main content

Design & UX

Stjernegaard Rejser

Rejsen begynder allerede ved bestillingen

Opgave

Kunden skal selv kunne skræddersy sin rejse

Stjernegaard Rejser arrangerer skræddersyede rejser til udvalgte lande i verden, som de ofte besøger og har et stort kendskab til. Det drejer sig om både rundrejser med danske rejseledere, krydstogter og individuelle rejser. De individuelle rejser tager udgangspunkt i en række forslag, som derefter skræddersys den enkelte person eller families ønsker.

På Stjernegaard Rejser gamle website kunne kunden lade sig inspirere af rejser til de mange rejsemål og derefter udfylde en formular med ønsker til dato, deltagere og budget. En af Stjernegaard Rejsers rejsekonsulenter ville herefter, i dialog med kunden, sammensætte rejsen og sende et tilbud.

Stjernegaard Rejser ønskede sig imidlertid et website, hvor kunden i højere grad selv kunne skræddersy sin rejse direkte på websitet. Vel at mærke rejser, der ofte inkluderer mange destinationer, med valg af hotel, udflugter mm. for hver destination.

Løsning

Inspirerende og med styr på detaljerne

Stjernegaards rejser er komplekse produkter med mange variable med indbyrdes afhængighed. Fx har rejserne ofte mange destinationer, med hotel og udflugter for hver destination og i nogle tilfælde med mulighed for rejseforlængelse.

Det nye website er både inspirerende og overbliksskabende. Og når kunden har besluttet sig guides hun på en intuitiv måde gennem muligheder og valg via gennemtænkt UX, design og implementering.

I implementeringen har der været fokus på at give den besøgende en sømløs oplevelse bl.a. i forhold til integrationer, billede download og ved at indtastede informationer bæres med rundt på sitet.

Resultat

Verden er vidunderlig – find din drømmerejse!

Fra at det i høj grad var rejsekonsulenten, der sammensatte rejsen, kan kunden nu gøre det selv, - i ro og mag og sammen med sin familie eller rejseledsager.

Det nye website giver den besøgende vished om, at Stjernegaard Rejser er et rejsebureau med sans for gode oplevelser, stort lokalkendskab og med styr på den mindste detalje. Et site der lever op til Stjernegaard Rejsers pay-off: ”Verden er vidunderlig - find din drømmerejse!”

Vi sidder klar på telefon og mail

Vil du vide mere?

Stjernegaard Rejser er blot én af mange kunder som vi hjælper på næsten daglig basis. Tag fat i os og hør hvordan vi kan hjælpe med at fremme din forretning

Back to top