Skip to main content

Umbraco website

Stjernegaard Rejser

Rejsen begynder allerede ved bestillingen

Opgave

Kunden skal selv kunne skræddersy sin rejse

Stjernegaard Rejser arrangerer skræddersyede rejser til udvalgte lande i verden.

Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med Stjernegaard Rejser. I den tid er deres website ”stjernegaard-rejser.dk” gået fra at være et digitalt rejsekatalog til at være en løsning, der guider kunden til at sammensætte sin rejse online.

Senest har vi haft til opgave at bygge en ny løsning, hvor backend er blevet tilpasset til de aktuelle arbejdsgange, og hvor frontend er blevet mere levende for de besøgende i form af video og animation.

Stjernegaards ønsker til den nye løsning

”Vi ønskede at investere i udviklingen af et nyt website, der er baseret på en tidssvarende platform. Med Umbraco 10 er det muligt at integrere til 3. partsystemer, så vi opnår ”omgående” bekræftelse af fly, hotel, transport og udflugter. 

Med det nye website får vi mulighed for design/UX-ændringer baseret på ribbons fremfor widgets, som det gamle site var baseret på, samt at indsætte video/billede animering i topslider og head photos.

Et sådan website vil i høj grad bidrage til en nødvendig omstilling til et mere levende og visuelt site, der kan sikre den fremtidige vækst i virksomheden.”

- Peter Nielsen, Stjernegaard Rejser

 

Stjernegaards digitale rejse

Tidligere var ”stjernegaard-rejser.dk” et sted, hvor kunden kunne lade sig inspirere af rejser til de mange rejsemål og derefter udfylde en formular med ønsker til dato, deltagere og budget. En af Stjernegaards rejsekonsulenter ville herefter, i dialog med kunden, sammensætte rejsen og sende et tilbud.

Websitet er efterfølgende blevet omdannet til at være et sted, hvor kunden i højere grad selv online kunne skræddersy sin rejse. Vel at mærke rejser, der ofte inkluderer mange destinationer, med valg af hotel, udflugter mm. for hver destination. Designet og UX havde til formål at være inspirerende og overbliksskabende samt guide kunden på en intuitiv måde gennem de forskellige muligheder og valg.

I efteråret 2023 gik vi live med den nyeste løsning til Stjernegaard Rejser.

Om

Verden er vidunderlig – find din drømmerejse!

Stjernegaard Rejser er et mellemstort og velkonsolideret danskejet rejsebureau, som har eksisteret i mere end 30 år.

De udbyder rundrejser med dansk rejseleder samt individuelle/skræddersyede rejser til udvalgte rejsemål.

De gør sig umage og går op i detaljerne, besøger de lande, de laver rejser til, og har et stort kendskab til destinationerne. På den måde kan de være specialister og sikre deres kunder rejser, som beriger og skaber glæde.

Stjernegaard Rejser er en del af den danskejede rejsekoncern Aller Leisure A/S, der bl.a. også består af Nyhavn Rejser og Let’s do.

Løsning

Tag på opdagelse

Vi har bygget et nyt website til Stjernegaard Rejser med en moderne brugergrænseflade, der passer til kundernes behov, og med en backend, der matcher medarbejdernes arbejdsprocesser.

Vi har stået for udviklingen, mens Kathrine Zøllner har stået for design og UX.

Stjernegaard Rejser har fået en fleksibel og brugervenlig CMS-løsning, der er bygget i Umbraco 10.

Det nye website indeholder en del video samt tekst og stillbilleder, der bevæger sig, når brugeren scroller ned over siden. Det gør udvalgte elementer mere iøjnefaldende og brugeroplevelsen mere levende.

En større del af de besøgende ser websitet på en mobilskærm. Det har derfor været vigtigt at lave en løsning med funktionalitet, der er lavet separat til at blive vist på en mobil og ikke bare tilpasset til mobilvisning.

Løsningen giver medarbejderne nye muligheder, når siderne skal sættes op. Der kan blandt andet tilføjes en slider bestående af stemningsbilleder eller content som fx hoteller, som giver mulighed for at variere sidernes udtryk med indhold, der udskiftes horisontalt.

Avanceret fremsøgning

På det nye website er det blevet lettere og mere brugervenligt at fremsøge en rejse, og i backend har medarbejderne selv mulighed for at oprette filtre og tildele dem til en eller flere sider.

Valgmulighederne tilpasses alt efter, hvilken side brugeren befinder sig på, og ud fra de valg der foretages.  

Det er overskueligt for brugeren at se, hvilke kriterier der allerede er valgt. Det er dermed også blevet nemmere at tilpasse sin søgning, hvis man ikke lige fandt det man søgte.

Se løsningen her: stjernegaard-rejser.dk

”Stjernegaard Rejser har aldrig rangeret bedre på vores Prio 1 søgeord, og at der er lagt yderligere på de vigtigste ord, er imponerende”

Peter Nielsen, Stjernegaard Rejser

Resultat

En inspirerende oplevelse

Websitet giver den besøgende vished om, at Stjernegaard Rejser er et rejsebureau med sans for gode oplevelser, et stort lokalkendskab og styr på den mindste detalje. Sitet lever op til Stjernegaards pay-off: ”Verden er vidunderlig - find din drømmerejse!”.

Siden lanceringen af det nye website, er Stjernegaards SEO-placering gået frem: 

  • Den organiske synlighed er steget med 26 % på tværs af de små 1000 søgeord
  • Den gennemsnitlige position er blevet forbedret med 5 %
  • Antallet af top-3-placeringer er gået 26,2 % til nu 33,4 %

De har aldrig tidligere ranket bedre på prio 1 søgeord:

  • Den organiske synlighed er steget med 22 % på tværs af de over 100 udvalgte søgeord
  • Den gennemsnitlige position er blevet forbedret med 10 %
  • Antallet af top-3-placeringer er gået fra 43,2 % til 59,5 %

 

Interesseret i en Umbraco-løsning? 

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top