Skip to main content

Umbraco

Nyhavn Rejser

Udforsk dine rejsedrømme

Opgave

Rejsen starter her

Nyhavn Rejser ønskede at få bygget en ny hjemmeside, som en erstatning for deres gamle Drupal site, der stod foran en opgradering.

Nyhavn Rejser sælger skræddersyede kvalitetsrejser og lægger stor vægt på personlig rådgivning. Hjemmesiden skal skabe inspiration til den næste rejse.

Vi anbefalede en kundetilpasset Umbraco CMS-løsning, som vil give dem en skalerbar webløsning med stor brugervenlighed og fleksibilitet.

Udfordring

Færdig til tiden

Med en fast deadline i december, havde vi fire måneder til at udvikle og bygge sitet op på en Umbraco platform. Opgavens store udfordring var at få sitet færdig til tiden.

Det lykkedes, og den nye løsning gik live 16. december 2021.

Om

Det bedste, verden har at byde på

Nyhavn Rejser har eksisteret siden 1988. De er gennem årene blevet en af de førende udbydere af kvalitetsrejser til hele verden, og er kendt for at give seriøs og kompetent rådgivning.

Deres kunder fokuserer mere og mere på det unikke indhold på deres rejse. En rundrejse med et fly, en bil og et kort med standardruten imponerer ikke. I stedet forventer deres kunder håndplukkede oplevelser og hoteller. Nyhavn Rejser bestræber sig på at give det bedste, verden har at byde på.

Nyhavn Rejser er en del af Aller Leisure.

Løsning

Et website, der vækker rejselysten

På kort tid har vi udviklet et nyt website til Nyhavn Rejser. Et digitalt rejsekatalog, hvor brugerne kan fremsøge inspiration til deres næste rejse ud i verden.

Websitet er bygget i Umbraco, og har en integration til bagvedliggende systemer, der beriger sitet med data.

Løsningen indeholder en fleksibel og brugervenlig administration, der giver redaktørerne en forbedret arbejdsproces samt en bedre styring af skabeloner.

Vi har stået for udviklingen, mens OTW Denmark har bidraget med den visuelle identitet og kernefortælling samt design af sitet. Nyhavn Rejser har selv stået for at tilføje indhold på den nye platform.

Med det nye website har Nyhavn Rejser fået en webløsning, der kan bygges videre på.

Se løsningen her: www.nyhavn.dk

Hvad er Umbraco?

Et gratis open source CMS-system, som hjælper dig med at organisere og fremvise digitalt indhold.

Umbraco kan anvendes af store såvel som små virksomheder – uanset projektets størrelse.

Vil du vide mere?

Tag fat i os og hør hvordan vi kan hjælpe med at fremme din forretning.

Back to top