Skip to main content

B2B e-commerce med Umbraco og E-bit-integration

Madam Stoltz

Interiør til hele verden

Opgave

I tæt samarbejde

Vi har i flere år samarbejdet med Madam Stoltz, der designer og sælger boliginteriør.

I starten blev vi tilknyttet som ekstra assistance, da de havde brug for hjælp til deres B2B webshop, der er bygget på en Umbraco-løsning. Webshoppen kørte på det tidspunkt meget langsomt, hvilket var utilfredsstillende for både kunder, når de skulle bestille varer, og for administrator, når der skulle opdateres varer i webshoppen. Med vores kendskab til Umbraco, var opgaven i første omgang at kigge på performance problemet og finde en løsning, som kunne få webshoppen til at køre hurtigere og mere stabilt.

Efterfølgende har vi udvidet samarbejdet med Madam Stoltz, og arbejder nu løbende på at videreudvikle deres webshopløsning med nye features samt at effektivisere deres arbejdsgangene.

Om

Made by hand · Chosen by heart

Madam Stoltz er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i design og produkter til boligindretning. Virksomheden blev grundlagt på Bornholm i 1995, og drives af Pernille Stoltz og hendes mand Peter Bundgaard.

Deres B2B webshop indeholder et stort udvalg af håndlavede produkter, der fremstilles hos udvalgte producenter i Indien, Marokko, Kina og Vietnam.

Varesortimentet spænder fra tekstiler til møbler og lamper, fra praktisk tilbehør til hyggelige need-to-haves, og sælges via webshoppen til kunder i hele verden.

Løsning

Løbende videreudvikling

Webshopløsningen til Madam Stoltz er resultatet af et tæt samarbejde og en kontinuerlig proces, hvor vi løbende optimerer løsningen for at sikre, at webshoppen er up to date og fortsat passer til deres behov.

Se løsningen her: www.madamstoltz.dk

Et teknisk løft i 2023

Umbraco
Løsningen har fået et teknisk løft og er blevet opgraderet til en ny version af Umbraco.

Produktstyring
Som en videreudvikling af løsningen, har vi flyttet arbejdsgangene ud af ERP og lagt håndteringen af produktinformationer ind i webshoppen.

Priser og lagerstatus hentes fortsat i ERP, mens content som fx beskrivelser og billeder er placeret i webshoppen.

Forbedret arbejdsgange

Det var besværligt og tidskrævende for Madam Stoltz at håndtere billeder i flere størrelser, varestruktur, kategorisering og varelister i ERP.

Ved at flytte produktinformationerne over i webshoppen, har Madam Stoltz fået et værktøj, som letter deres arbejde og effektiviserer deres arbejdsgange.

Varelister
Med en visuel visning, er det blevet nemmere at opbygge varelister, der giver det rigtige udtryk på webshoppens produktsider.

Billeder i flere størrelser
Tidligere blev et billede manuelt lavet og uploadet i flere størrelser og formater. Systemet kan nu med udgangspunkt i et billede generere de ønskede størrelser helt automatisk. Det gør håndteringen af billeder til en betydelig mindre opgave.

Sitets udvikling over tid – en bedre kundeoplevelse

E-bit
Motoren i den oprindelige webshop blev udskiftet med en E-bit løsning for at sikre en bedre performance.

E-bit bruges til at hente produktdata direkte i ERP-systemet og præsenterer det i webshoppens frontend.

Design
Webshoppens design er blevet opfrisket med små tilpasninger, der gør designet tidssvarende og sikrer en pæn præsentation uanset om webshoppen tilgås via mobil eller computer. 

 

iPaper visning af varekataloger
En kunde kan lægge varer fra kataloget direkte i Madam Stoltz kurven sammen de andre varer fra webshoppen.

Ved at tilpasse iPaper visningen, er varekatalogerne blevet en mere integreret del af sitet. Det er en forbedring af kundeoplevelsen samt en optimering af ordrehåndtering for personalet, da kundens bestilling fra varekataloget og bestillingssiden samles til en ordre.

Løsningen til Madam Stoltz - kort fortalt:

 • B2B webshop
 • Umbraco og E-bit
 • Integration til ERP
 • Optimeres løbende
 • Fremhævede features:
  • Ordre historik
  • Faktura historik
  • Selvbetjeningsportal

Interesseret i en B2B løsning? 

Kontakt os for at høre mere.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top