Skip to main content

B2C e-commerce med Umbraco

Let’s do Travel

An online travel agency

Opgave

Nemt at booke sin drømmerejse

Vi fik til opgave at lave en B2C e-commerce løsning med automatiske funktioner til det nye rejseselskab, Let's do Travel A/S. De er et 100 % digitalt rejsebureau, der kun sælger deres rejser online. 

Idéen er, at det skal være nemt at booke sin drømmerejse online. Med få klik skal brugeren kunne tilpasse sin søgning og sammensætte en pakkerejse, der passer til brugerens ønsker.

Udfordring

Dynamisk data

Data hentes fra integrationer til bagvedlæggende systemer, og vil variere ud fra, hvad der er tilgængeligt på tidspunktet for søgningen. 

Det er afgørende for brugeroplevelsen, at fremsøgningen ikke tager for lang tid.

Om

Ekspertise i rejseoplevelser

Let’s do Travel A/S er et online rejsebureau med ekspertise i rejseoplevelser. I første omgang med rejser til Maldiverne, sidenhen med andre rejseformer og destinationer.

Deres rejsespecialister har nøje udvalgt en række muligheder, som brugeren kan sammensætte til en pakkerejse, der kun kan bookes online.

Let’s do er en del af den danskejede rejsekoncern Aller Leisure A/S, der bl.a. også består af Nyhavn Rejser og Stjernegaard Rejser.

Løsning

Book en rejse med få klik

På 6 måneder har vi udviklet et online rejsebureau til Let's do. Løsningen er bygget på en Umbraco platform, og data hentes via en integration til bagvedlæggende systemer, der indeholder alt data om flyafgange, hoteller, tilvalg m.m.

For at kvalitetssikre data, kan content som fx beskrivende tekster og billeder blive overskrevet og beriget i Umbraco med en anden tekst og nye billeder.

Til at beregne prisen på en rejse, benyttes beregningsmetoder, der udregner prisen i realtime samtidig med, at brugeren tilvælger de forskellige muligheder og sammensætter sin pakkerejse.

Løsningen blev lanceret i slutningen af januar 2023, og er blevet lavet i tæt samarbejde med Aller Leisure A/S, OTW Denmark og Junto Studio ApS. Vi har stået for den tekniske implementering, mens Junto Studio har stået for UX og design.

Se løsningen her: letsdo.dk

Hvad er Umbraco?

Et gratis open source CMS-system, som hjælper dig med at organisere og fremvise digitalt indhold.

Umbraco kan anvendes af store såvel som små virksomheder – uanset projektets størrelse.

Interesseret i e-commerce?

Kontakt os for at få en uforpligtende snak.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler Easyflow Agency dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Back to top