Skip to main content

E-commerce

Kunst og Køkkentøj

En funktionel og enkel webshop

Opgave

Gastronomisk værktøj - udvalgt efter praktisk anvendelse og holdbarhed

Kunst og Køkkentøj blev etableret i 1988 af Per Nikolaj Kampmann som ønskede, at etablere et centrum for det bedste værktøj inden for gastronomien. Vareudvalget er nøje kurateret og fri for modetrends og slagtilbud. Udover gastronomiske værktøjer tilbyder Kunst og Køkkentøj også slibning af knive, reparationer på eget værksted og foredrag om knive og gryder.

Vi har de seneste 4 år, i tæt samarbejde med Kunst og Køkkentøj, sørget for at webshoppen bidrager til Kunst og Køkkentøjs skarpe profil - og skabt en lynhurtig løsning.

Løsning

Løbende videreudvikling

Da webshoppen blev redesignet i 2016 stod vi for at implementere et nyt design. Efterfølgende har vi løbende  tilpasset og videreudviklet løsningen.

Rent praktisk foregår dette ved, at vi hver måned på et statusmøde, diskuterer idéer, problemstillinger og løsninger. Nye opgaver bliver tilføjet vores "back log" og prioriteret. På den måde kan Kunst og Køkkentøj selv styre, hvor meget de hver måned ønsker at sætte i gang, og vi kan samle beslægtede opgaver, hvilket giver en bedre udnyttelse af vores tid.

Resultat

En funktionel og enkel webshop

Det kræver fokus og aktive fravalg fra Kunst og Køkkentøjs side, at bevare den skarpe produktprofil. På samme måde kræver det fokus og aktive fravalg, at sørge for at shoppen ikke gror til i features og overflødige detaljer.

Layoutet er stramt og nedtonet og træder i baggrunden for produkternes funktionelle æstetik. Alle varianter af et produkt er samlet på én side, suppleret med faktuelle specifikationer.

Kunst og Køkkentøjs webshop er funktionel og fri for overflødige detaljer, ligesom det værktøj butikken sælger.

Easyflow Agency har leveret vores løsninger til tiden og i høj kvalitet.
Teamet viser stor interesse og forståelse for Kunst og Køkkentøjs position – og da samarbejdet er præget af faglighed og humor, har vi et godt fundament for at gennemføre projekter, som ikke kun gavner vores forretning, men også er en fornøjelse at deltage i.

Mikkel Hyldenbrandt, Kunst og Køkkentøj

Interesseret i en webshopløsning?

Kontakt os for at få en uforpligtende snak.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top