Skip to main content

Design & UX

NOMI

Website med konfigurator

Opgave

Website med konfigurator

Børn bevæger sig. Det gør de også, når de sidder. Derfor skal en god stol give støtte og frihed til bevægelse. Nomi Justeres trinløst uden værktøj og udvikler sig i trit med barnets behov for støtte, når det skal sidde ved de voksnes bord.

Nomi kan med forskelligt tilbehør bruges hele livet, fra spædbarn til voksen. Evomove ønskede sig et website, centreret omkring en konfigurator hvor brugeren på en enkel måde blev guidet gennem de forskellige valgmuligheder.

Løsning

Mange kombinationsmuligheder

Det komplekse er skjult for brugeren. Konfiguratoren er bygget på en avanceret motor til styring af stolens mange kombinationer af tilbehør, farver og tekstiler. Evomove kan således nemt udvide konfiguratoren med nyt tilbehør eller nye farver/tekstiler.

Resultat

Enkelt og fleksibelt - ligesom stolen

Brugeren kan begynde sin konfiguration direkte fra forsiden. Han kan bevæge sig frem og tilbage og prøve sig frem med forskellige valg. Og når han er tilfreds med resultatet, kan han gå direkte videre til bestilling af sin helt personlige stol.

Et af de vigtigste ønsker var at sitet og købsflowet blev optimeret til mobile enheder, da Evomove oplevede en usædvanlig lav konverteringsrate på små skærme. Med afsæt i den nye konfigurator og købsflow er konverteringsraten steget markant for mobile enheder.

Interesseret i en webløsning?

Kontakt os for at få en uforpligtende snak.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top