Skip to main content

Design, UX og Umbraco

Dubex

Danmarks førende, forretningsorienterede it-sikkerhedspartner

Insight

IT-kriminalitet kan ramme alle

Dubex er en full service sikkerhedsvirksomhed, der hjælper med alt lige fra de fysiske sikkerhedsprodukter til governance, design, processer, implementering, analyse, driftsstøtte og fuld drift af kundernes løsninger.

Dubex har mere end 20 år på bagen og er et kendt brand blandt teknikere. Mange af disse kender imidlertid Dubex fra den gang it-sikkerhed især var et spørgsmål om at vælge de rigtige produkter og opfatter derfor primært Dubex som forhandler af software.

Løsning

Cases i centrum

Den nye hjemmeside skal markere en cementering af Dubex som virksomheden der analyserer og orkestrerer en kundes behov for digital sikkerhed præcis på det niveau som er nødvendigt. Fokus skal fjernes fra enkeltprodukter til fordel for helhedsløsninger, hvor produkter kombineres med de rette services for den enkelte virksomhed. 

Samtidig skal det visuelle og hjemmesidens indhold udstråle enkelthed og kompetence uden at gå på kompromis med kompleksiteten i budskaberne - sikkerhed er en tillidssag.

Resultat

Målrettet kommunikation og skarp digital profil

Udgangspunktet var et strategiforløb hvor vi sammen stillede skarpt på Dubex' målgrupper og identificering af brugerrejser og touchpoints. En af konklusionerne fra strategiforløbet var at hjemmesiden skal tale til virksomhedernes ledelser uden at miste den tætte kontakt som Dubex allerede har med de tekniske kompetencer i virksomhederne. Dette forudsætter skarp kommunikation på både horisontalt og vertikalt niveau. 

Hjemmesiden er opbygget i Umbraco CMS med såkaldte fleksible sidetyper, hvor funktioner på hjemmesiden er isoleret i blokke som frit kan placeres og kombineres på de enkelte sidetyper. Design og brugeroplevelse er skærpet gennem anvendelse af billedmateriale og videoelementer som er udviklet specifikt til Dubex. I tillæg har vi også designet ikoner til de enkelte services som Dubex tilbyder, og disse sikrer bl.a. en rød tråd fra off-line til on-line. 

Resultatet er blevet en levende hjemmeside som kontinuerligt udbygges i et format som i stigende grad skal involvere og engagere brugeren. Dubex er på en digital rejse, og vi er stolte over at være en del af den.

Vi sidder klar på telefon og mail

Vil du vide mere?

Dubex er blot én af mange kunder som vi hjælper på næsten daglig basis. Tag fat i os og hør hvordan vi kan hjælpe med at fremme din forretning

Back to top