Skip to main content

Umbraco og Chainbox

dbramante1928

Flere funktioner og et tidssvarende design

Opgave

Ny og enkel webshop

dbramante 1928 ApS laver high-end læderprodukter bl.a. telefoncovers og tablets. De havde en ældre webshopløsning, der begrænsede deres udfoldelsesmuligheder omkring markedsføring af deres produkter og ønskede en webshop med flere funktioner og et tidssvarende design.

Løsning

Umbraco og Chainbox med integration til Business Central

Et ekstern reklamebureau fik til opgave at løfte dbramante1928's identitet generelt. Vi "oversatte" designoplægget til digital og fik, på meget kort tid i samarbejde med reklamebureauet produceret en webshop, som udover et opdateret design bød på bl.a. mulighed for lande specifikke priser og differentierede fragtomkostninger.

Løsningen blev en customudviklet løsning baseret på Umbraco og Chainbox. Dertil kom er række specialintegrationer mellem webshoppen og dbramante1928's Business Central løsning.

Resultat

En webshop der underbygger dbramante1928s brand i hele brugeroplevelsen

Antallet af daglige besøgende oversteg hurtigt den gamle løsning. Og de besøgende mødte en moderne webshop, der levede op til deres forventninger til et high-end brand.


Videreudvikling

Siden lanceringen har vi løbende raffineret løsningen, der nu er tilgængelig på 5 sprog.

Senest er der udviklet en custom facet-løsning, hvor brugeren kan filtrere produktlisten via et horisontalt visuelt filter. I de viste screendumps er facetten "Collection" foldet ud.

Det ses desuden at miljøbillederne afspejler om der er valgt "ham" eller "hende" i menuen. I det lille animerede screendump øverst er der valgt "ham". Mens der på det større desktop screendump nedenfor er valgt "hende".

Interesseret i en webshopløsning?

Kontakt os for at få en uforpligtende snak.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler Easyflow Agency dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Back to top