Skip to main content

Webshop med integration til AX

Beijer Ref

E-commerce til fire virksomheder på én gang

Opgave

Ny e-handelsløsning med stordriftsfordele

Fire virksomheder under den svenske koncern Beijer Ref havde alle brug for nye e-handelsløsninger. De fire virksomheder H. Jessen Jürgensen, Aircon Teknik, Armadan og BKF-Klima forhandler alle kølesystemer, aircondition og varmepumper og alle B2B. Så deres krav til en e-handelsløsning var beslægtede, og der var ønske om at udnytte den oplagde mulighed for stordrift.

På koncern niveau var det besluttet at bruge PIM-systemet MeDaPro, og alle fire virksomheder brugte i forvejen ERP-systemet AX, så både PIM og ERP lå fast.

Løsning

Dynamicweb Rapido med integration til PIM

Flere af virksomhedernes havde gode erfaringer med med Dynamicweb, så det var oplagt at kigge den vej, da der skulle vælges CMS-system. Dynamicweb har udviklet en standard løsning til e-handel, og den viste sig i store træk af dække virksomhedernes behov herunder integration til AX.

Easyflow Agency specialudviklede enkelte elementer og satte eksempelsider op. På baggrund af disse har virksomhederne selv opbygget deres sites.

Produktsider og -oversigter genereres automatisk med produktdata fra PIM-systemet. Easyflow Agency har specialudviklet en webservice til import af data fra de fire virksomheders individuelt konfigurerede PIM-system.

Alle fire websites ligger i samme Dynamicweb løsning. Dermed har vi kun skulle lave specialudvikling og integrationer én gang. Også her udnyttes stordriftsfordelene ved at få udviklet 4 løsninger samtidig.

Resultat

Øget salg og øget selvbetjening

De fire virksomheder har fået opdateret deres digitale tilstedeværelse, så den afspejler de moderne virksomheder som de er.

Bedre produktsøgning med fritekstsøgning og filtre har gjort det lettere for kunden at finde relevante produkter og detaljerede produktpræsentationer har gjort det lettere at vælge det rigtige. Kunderne har desuden fået kundeområde med ordrestatus, ordrehistorik, mulighed for selv at frem finde gamle fakturaer mm.

Dette har øget salget online. Og samtidig har den nye løsning frigivet tid til, at medarbejderne lidt efter lidt er begyndt at udnytte de marketingfunktioner, der også følger med platformen.

Interesseret i en webløsning til din virksomhed?

Kontakt os for at få en uforpligtende snak.

 

Thomas Dzougov
Salgschef

+45 2143 9084
Back to top